It's Trattoria's third birthday and I am so happy to share it with you guys. Jamenvisst så är det. Trattorian fyller tre år och det är ju egentligen helt galet
Idag fyller underbara, vackra Madame år och igår hade hon fest, en väldigt trevlig fest som slutade med att hatthyllan ramlade ner och en sovande Kristin i soffan
cajunremoulad. Ansa och grovhacka grönsakerna. Blanda samtliga ingredienser utom oljan och mixa jämnt. Tillsätt oljan under mixning, först droppvis och sedan i en jämn stråle till en emulsion
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
//And a certain little boy was so lucky that he got to eat cake in bed, it's probably not a bad idea to have a food bloggins mother in certain situations
I matsäcken fanns de obligatoriska apelsinklyftorna och en termos med o’boy. Det överraskar väl inte direkt någon om jag säger att jag inte är särskilt sportig av mig
❤️ Nu ser jag fram emot en nya Kryddburken – starkare än Karl Alfred boy. Försöker få upp ett inlägg mellan varven bloggen ligger nere, som i princip blivit ett dagligt dilemma numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.