Tillsätt vattnet, buljongtärningen och grädden. Och för att inte tjata ihjäl er – här är receptet. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrik och köttfri mat genom att röra till en soppa
Dela kycklingen i stora bitar. Salta, peppra och bryn kycklingen i smör- och rapsolja i en stekpanna. 250 g steklök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 750 g potatis 250 g steklök 2 morötter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 msk vetemjöl 1 dl vatten 1 dl vitt vin 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 tärning hönsbuljong 1 tsk torkad timjan 10 katrinplommon ½ dl valnötter färsk timjan
Igår när jag skulle påbörja matlagningen hade jag verkligen noll fantasi. Vi kör alltid hemgjorda för att slippa massa onödiga tillsatser och socker, men det är ju en smaksak
Späd ev med ytterst litet vatten under kokningen om vätskan kokar in. Smaksätt då med antingen litet senap eller currypulver, det passar till båda förslagen
Som det här kladdkaka receptet t. Jag tror nu att jag kommer att fortsätta ungefär som jag gör, och börja skriva lite mer tränings/inre hälsa inlägg i den mån jag hinner och har lust
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.