Servera medbokchoy, tonfisk och curry kesella. Lägg den delade bokchoy i en stekpanna och häll över olivolja, sojasås, rödlök, pinjenötter, honung, citronjuice och kryddorna
Tillsätt bokchoy huvudena och fräs några minuter tills de mjuknar. Servera genast med tjocka nudlar (tillagade enligt anvisningar på förpackningen) 1 st vitlöksklyfta, hackad. 4 huvud bokchoy (salladskål)
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Perfekt fredagsmat, med andra ord. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. 400 g lövbiff. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Stek biffarna på medelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.