En storfavorit är álaLindström. Se där, två recept i ett och samma inlägg - inte illa. Fast för att kallasBiffLindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetor och kapris
Servera Biff à laLindströmmedstrimladisbergssallatochstektpotatis. *Och här bryter jag in, dvs servera med den stektapotatisen som du har förberett och tajmat så att biffochpotatis är klara samtidigt
Servera biffenmed löksky, råstektpotatisoch en sallad. Låt vila någon minut innan servering. Lägg i köttbiten, låt köttet ligga någon minut i stekpannan och vänd det sedan, vänd gärna flera gånger så blir köttet jämnare stekt
Det blev en hastig middag igår så jag tärnade ner lite överbliven potatis i en panna ochstekteköttbullaroch prinskorv i en annan och avslutade med ett gäng stektaägg när allt var klart
Blanda i äggoch ströbrödsmixen och salt och peppar. Blandaalla ingredienserna till dijonyoghurten och servera till biffarna tillsammans med små ugnsstektapotatisar
Rör i färs, ägg, rödbetor, ättiksgurka, kapris, salt och peppar, och forma färsen till biffar. Biffar. Skalaoch hacka löken och vänd ner i dressingen tillsammans medpotatisen
Servera köttet med bbq-kryddsmöret, rostad potatisoch en fräsch grönsallad till. Blandamed resten av smöret samt chilipulver, rökt paprikapulver, worchestershire sauce, salt och peppar
Lindström ville bjuda sitt gäng på en rysk delikatess varpå han sa åt källarmästaren att komma in med skrapat nötkött, kapris, hackade rödbetor, äggoch lök till bordet
Stek ett par ägg, gärna medgulan bibehållen. Kryddar med extra mycket salt med tanke på att det handlar om mesig färskpotatisoch gärna andra kryddor som mycket svartpeppar och ja, lite chili explosion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.