Likväl återstår det faktum att det är skägg som gäller. Skägget. Älska skägg. Hej min vän. Detta inlägg har skrivits under lång tid då jag samlat på mig dessa godingar
Rensa musslorna i kallt vatten, dvs ta bort skägget, borsta och skölj dem väl. Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga
Slängde bort alla trasiga musslor, klippte skägg. Borsta och ta bort skägget på musslorna. I fredags fyllde Anders år och det firade vi med att äta kokta musslor med aioli och sötpotatispommes
Innan man äter bottnen, den verkliga delikatessen, tar man bort det sk skägget. Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, vi ville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Klipp bort "skägget". Mmmm - moules mariniérs - sjömanshustruns musslor. Dessa vinkokta blåmusslor kan verkligen få det att vattnas i munnen när man tänker på dem
Akta skägg och fläktgången för det brinner bra. Värm en traktörpanna. Lägg i sockret och låt smälta tills det är mellanbrunt och karamellaktigt utan att brännas
Skrubba alla andra musslor och ta bort skägget. Det kan vara jag som har förutfattade meningar, men jag har fått för mig, att många är rädda för - eller i alla fall avstår från - att laga musslor
Borsta el skrapa skalen rena på de färska musslorna och dra bort eventuellt 'skägg'. Borsta el skrapa skalen rena på de färska musslorna och dra bort eventuellt 'skägg'
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.