Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Om ca tio timmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Men ser samtidigt med spänning fram emot det nya året, hoppas att jag har lyckats arkivera allt jag inte behöver ha med mej in i det nya året, är helt övertygad att jag kommer lära mej massa nya saker ( å nej, kommer inte lära mej quizer på mobilen eller andra spel ) och jag kommer att försöka vara mitt bästa jag
Mobiltelefonerna surrar till, när ungdomarna hör av sig och önskar gott nytt år. Goda vänner är inbjudna och som alltid är både Bertan och Grönsaksodlaren tidsoptimister
Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch
Jag önskar er alla en riktigt mysig jul och ett fantastiskt gott nytt år. Visst, det är lite stressigt och så, men när alla klapparna är köpta och inslagna så är det lugnt och skönt
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och slå på vatten och olja. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få lite variation i matekorrhjulet
Det är inte så att jag inte tycker om skinka, köttbullar och korv men jag är mer av en fiskmänniska och det viktigaste för mig på julbordet är lutfisk, sill och Janssons frestelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.