Beskrivning - flaggtårta
Bagerskan
Bagerskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • White velvet cake
  • Receptet är lånat från Sockerrus.se
  • Receptet är ökat med 1,5 för att räcka till antalet bottnar.
  • Receptet räcker till 2 st fulla 20’ aluminiumformar, 1 halvfull 20’ aluminiumform samt 1 halvfull 15 * 20 form.
  • ( 20’ aluminiumform – 20 cm i diameter)
  • 6 st äggvitor från stora ägg / frukostägg
  • 3,75 dl mjölk
  • 1,5 tsk vaniljpulver (3 tsk vaniljsocker)
  • 7,5 dl mjöl
  • 6 dl socker
  • 6 tsk bakpulver
  • 3 nypor salt
  • 255 g smör, rumstempererat
  • Eventuellt pastafärg (karamellfärg) och/eller essens.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.