Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 12 cl persikolikör 12 cl persikopuré 60 cl mousserande vin Köp receptet
Bellini består alltså av vit persikopuré och Prosecco, en uns av socker i purén och några droppar citron i purén om den inte ska serveras på direkten, eftersom den mörknar om den bara står
It´s time to Bellini. Må så vara, men man kan ju inte gärna göra Bellini på vinteräpplen. Visste ni förresten att om man gör Bellini så får man dricka ensam
Bellini kan vara den godaste drinken jag vet. Jag bunkrade upp med persikor här hemma när jag var och handlade häromdagen och ”kokade ihop” en Bellini-bas att ha i kylen
Bellini. Till att börja med vill jag berätta att jag numera har ett samarbete med en digital hästtidning där jag har med ett recept i deras del om livsstil och mat
MEN, jag fick med mig ett glas Mango Bellini och jag fick en stund typ för mig själv. Bellini är ju något som traditionellt ingår i en riktigt lyxig brunch, helst New York-style
Just när du trodde sommaren började ta slut, slår jag till med en somrig virgin mango Bellini. Och såklart olika smoothisar och andra drycker såsom idag i min mango bellini
Ska erkänna att jordgubbspurén även fungerade fint till Bellini. I mugg, kopp och glas alkoholfritt, barn i köket, Bellini, bubbel, citron, jordgubbar, kolsyrat, lime, Mello, sommar 2 citroner 1 lime 250 gram frysta jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.