Lägg riven ost mellan två vetetortillas, stek på medelhög värme i torr panna tills osten smält. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till
Anne Aobadia låg även bakom den numera nedlagda tidningen Mat & Hälsa. Nu blir det lite semester när LCHF Barbecue är färdig att skickas till tryck och de intervjuer jag varit med i är inskickade
Kärna ur och dela chilin, skala löken och vitlöken. Tillsätt mixen tillsammans med en skvätt olivolja, rapsolja, lite pressad lime, salt och peppar till avocadon och blanda och mosa ihop det med en gaffel
Smakas av med salt och servera med gräddfil, bröd och guacamole. Ta bra en stor gryta med lock och bryn köttet i olja tills det har fin yta runt om alla köttbitar
Toppa med din egen Chili, guacamole, youghurt och lite grönt. Lägg dem ovanpå varandra på en tallrik och täck genast med bakduk för att de inte ska torka ut
Lägg över den i en skål och stek lök och vitlök på medelvärme i samma gryta tills löken är mjuk Tillsätt chilipulver till löken och stek några minuter till
Jag åt chilin i hemgjorda majstortillas med salsa och avokadoröra. Det har varit en period med otroligt mycket att göra och samtidigt en väldig trötthet
Börja med att förbereda för biffarna. Gör i ordning aubergineröran & guacamolen enligt recepten. Pressa ned en vitlöksklyfta, tillsätt citronjuice & krydda
Tillsätt bönorna och späd eventuellt med vatten. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med koriander och servera med klyftpotatis, tomatsallad och en klick gräddfil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.