Be mine. Skrivet i. Allmänt, Allmänt den. 12 Februari 2016, kl 16. 09 / Direktlänk. Börjar med att visa några allahjärtansdagsbakverk jag gjorde tillsammans med våra elever för några år sedan
“Buta no Kaku Ni” är ett populärt husmanskost. Skär fläsk ca 5cm kuber och skiva ingefära. Det ser så fet men i själva verket vi kokar den och avlägsna olja så mycket som möjligt så det är inte så illa
*Smaken kan vara olika beroende på vilken miso man använder. Jag skrev om “Buta no Miso Yaki” förreut men skilnaden är att såsen innehåller mindre soja och är tjockare
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Su Buta (lit. Ingredienser till Su Buta eller Ku Lao Jou. 6 November 2016. • Ca 1dl vatten, beror lite på hur mycket fläsk man har. Ca 1dl vatten, beror lite på hur mycket fläsk man har
Först ut var en blandad fruktsmulpaj och i lördags en rabarber/jordgubbpaj. Här nedan kommer en bild på rabarber och jordgubbspajen som jag dock inte har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.