Zucchinigratäng med tomat och mozzarella. Hyvla zucchinin med en osthyvel till tunna remsor. Krydda med salt, herbamare, torkade örtkryddor av olika slag
Veganska kamben medgrillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM. Vi fortsätter att visa upp allt smarrigt vi gjorde på Grill & BBQ SM i maj här på bloggen
Jag serverade till lunch en potatissoppa med palsternacka och blomkål. Till denna fanns i små skålar tillbehör som knaperstekt bacon, parmesanost och rostade solroskärnor (solroskärnorna med inspiration från Coop)
Nachos med ost och tomatsalsa i ett foliepaket på grillen som en liten aptitretare. Här kommer en liten kavalkad av det som bjöds från grillen, i tur och ordning
Potatissallad, mangosalsa, sallad eller grillad halloumi med nektarin och pinjenötter etc. I bakgrunden skymtas qournfiléer som marinerats med choklad- och chili och gnuggats in med Bombay chilirub
Pensla på med glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. Skala vitlöken och finhacka den och chilifrukten och lägg dem i en kastrull med övriga ingredienser
Enligt många av de andra fooled porkrecept jag läst så kör folk helt enkelt bara en snabbsås/marinad till som de gör med typ olja/ketchup och lite kryddor som får koka ihop tillsammans med porken i ugnen när den grillar
Till det coleslaw med äpple och mango och grillade majskolvar i bitar. Redan förra midsommar så gjorde jag pulled BBQ Chicken till en tävling, som jag faktiskt vann med det receptet
FOR GRILL VERSION. and Happy Grillin’. Preheat grill to 350 degree and place chicken bombs on the grill to cook over indirect for approximately 25-30 minutes. Turn chicken bombs on the grill every 5 minutes to ensure it is cooking evenly, and baste with barbecue sauce each time you turn it. When they are done, remove from the grill, let them rest 5 minutes or so and serve and get ready to hear some accolades because these babies are very very tasty
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.