Servera med hemlagat mos med lite finklippt persilja i och lingonsylt. Stek köttbullarna på medelvärme tills de får fin färg runtom, ca 2-3 min på var sida
Servera isterbandsfräset medpersiljemos. Fortsätter på vår utmaning med isterband. Jag gillar isterband och brukar äta det tillsammans med stuvad potatis, rödbetor och senap
Kallskuren BBQ-filé - Passar ypperligt i sommartider som kött-alternativet på buffébordet. Veckan är nästan över, och därmed en extremt tuff arbetsperiod för mig
Här har jag gjort en egen liten marinad med Santa Marias krydda. Som ni ser på bilden så har jag serverat köttet tillsammans med god ugnsstekt potatis, Morotstzatziki och Sopska salata
Denna månad är det allas våran favvofirre, sillen som står i centrum och med en dubbelpanering, en rejäl klick persiljemos och varsitt glas Chardonnay från Robertson är det svårt att hålla smilbanden tillbaka
Putsa fläskfilén och lägg ner den i en stor plastpåse med marinaden. Trä upp potatisarna på grillspett, pensla med olja, strö över grillkrydda och grilla dem snabbt
Het korv e gott. Jag provade denna idag. Det blev så gott. Du behöver för 2 pers. 1 pkt Red Hot Choritzo (300g)1 msk cream frai1 tsk dijon senap2 tsk persilja (min va fryst)1 msk riven ostBlanda allt och fördela ut över korvarna in i ugnen i 20 min på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.