Tillsätt baconet och resterande ingredienser. 500 gram nötfärs eller blandfärs1 gul lök2 stora vitlöksklyftor1 paket bacon2 msk honungs Dijon2 msk farinsocker2 msk rödvinsvinäger1 dl ketchup0,5 dl sojaStrimla baconet och stek i en stor stekpanna
Dom här baconen har blivit lite av en favorit här hemma pga den lite annorlunda smaken. Lägg baconen i stekpannan från det att den är kall och vrid på högsta värme tills du märker det börjar fräsa i pannan
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Lägg kyckling, champinjoner, ananasbitar och bacon i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna
Hacka kyckling och bacon. Stek löken tills den är gyllenbrun och tillsätt kycklingen och baconen. Toppa soppan med lite extra stekt bacon och lite persilja så ser det extra proffsigt och gott ut
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Stek löken glansig i en stekpanna och tillsätt baconet. Tycker att det redan är mycket i baconet. Smörstek nu champinjonerna tills dom får en gyllenbrun färg och lägg över baconet och avsluta med potatisen
Vad jag däremot inte kan tänka mig att leva utan är bacon. I synnerhet om baconet är stekt riktigt hårt så att det blir som rökiga och köttiga små chips
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.