Mixa alla kokta ingredienser tillsammans med tomatpuré och grovt hackade basilikablad till ren puré. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i kycklingfärs, morotsslantar, ärtor, majs, hackad lök, hel vitlöksklyftaoch tärnad paprika
Fänkål ochrödlök - riktigt gott i omeletten ovanpå squashen som blir som en "botten". Gula plommon i bitarGula och röda körsbärstomater, halveradeAvocado i lagom stora bitarRöd lök, tunt skivadBabyspenatRuccolaBasilikaMozzarella i bitar (allra helst cocktailmozzarella)PumpakärnorFlingsalt och svartpeppar(Kavringkrutonger)
Häll i tomat och småkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlökoch paprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Den här gången får det bli jättegoda savoykåldolmar med fyllning av quinoa, blandad svamp, lökochvitlök, ochmed en härlig kryddblandning som har det talande namnet Himalayas höjder (vad den innehåller ser du på bilden)
ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar. Som i måndags då jag lagade ricottabiffar med soltorkade tomater, bulgur och tacomajo
Rör ned tärningarna tillsammans medvitlökskross i stekpannan och låt fräsa någon minut. Koka upp lättsaltat vatten och låt puttra under lock med pastan enligt förpackningens anvisningar
Kärna under tiden ur paprikan, tärna den och tärna squashen. Lägg tärningarna i stekpannan tillsammans med svamp ochlök samt tillsätt matlagningsgrädde, mjölk och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.