Så var det då dags för efterrättstipsen som vi lovade igår att bjuda er på idag. Vi har blandat hej vilt mellan chokladstinna desserter och dom åt det lite mer fruktiga, syrliga slaget
Varm mintchoklad. Nu i sportlovens tider så spenderar många familjer dygnets flesta timmar i de snötäckta skidbackarna, eller ägnar dagarna åt andra kyliga aktiviteter
Men det sista alternativet är ABSOLUT barnförbjudet. De här havrechokladbollarna är försvinnande goda, och dessutom hyfsat nyttiga med kokossocker, vaniljpulver, rå kakao och glutenfria havregryn i smeten
I kväll intas vårt kök av en styck "gästkock" som ska kocka tillsammans med Håkan. Det är nämligen åter dags för Håkan och Ankis svåger Affe att bjuda sina respektive på middag igen och denna gången blir det alltså här hemma hos oss
Ok alla smaker var goda men chokladglassen med portvin var spritig och barnförbjudet. Vi hade sett fram emot Glassfestivalen men den var inte alls som vi förväntade oss
Jag skulle kunna uttrycka mina känslor för den här mackan i ganska obscena ordalag. Barnförbjudna ord som absolut inte passar sig i offentligheten, särdeles olämpliga när man talar om en simpel smörgås
I bland är det bra med rester i frysen, grytor tycker vi brukar bli bäst att frysa in. Dessutom smakar vissa maträtter nästan mer när de fått stå till sej lite och Long horn chilin vi ätit idag tillhör den kategorin
Smält smöret och låt puttra en kort stund. Rör ihop socker, kakao, havregryn, kaffe och smöret. Ställ in i kylskåp så att smeten stelnar lite, ca 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.