Ingredienser Portioner. 6 4 dl havregryn 1 tsk malen kanel 1/2 tsk malen kardemumma 1/2 tsk malen ingefära 2 krm vaniljpulver 1/2 tsk salt 1 ägg 4 msk honung 5 dl havredryck 4 små bananer Tahiniyoghurt 2 msk tahini 3 msk honung Till servering grekisk yoghurt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera med växtmjölk, blåbär och skivad banan. Hoppas att allt är bra med er. Koka upp och koka ca 4 min på medelvärme under omrörning. Trots att det redan finns 100 grötrecept på bloggen är gröten ovan en ny variant där banan får samsas med krämiga havregryn, söta russin och härlig kanel
och nu banangröt. Hjälp vad goda saker man kan göra med banan. Krydda med lite kanel och vaniljpulver. Häll upp i tallrik och häll på resten av kokosmölken och toppa med några skivade jordgubbar
Lägg upp och servera med en klick smör, lönnsirap och gärna lite hackade valnötter. 1 dl havrekli. Blanda alla torra ingredienser och rör ner filmjölken, därefter ägget
Smula jästen och rör ut med vattnet. Skåra rutorna och nagga ytan med en gaffel. 1 pkt jäst 8 dl ljummet vatten (37°) 4 tsk salt 1 msk farinsocker 1 msk stött kummin 300 g havrekli (en förpackning om du väljer Kungsörnen) 1-1,2 l vetemjöl 1. Täck över med bakduk och låt jäsa i minst 45 minuter. 300 g havrekli
Vi satt bokstavligen och lyssnade på läraren som försökte förmedla att muffins, även om det var "Bran muffins" (muffins medhavrekli) inte var en bra frukost
När jag slutade jobba, satte jag mig ner, tog en kopp kaffe och bestämde mig för att släppa prestations-ångesten och bara köra ett lätt pass med övningar som jag tycker är roliga och bara få lite cirkulation i kroppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.