Små bananbakelser med banankaka och cholkadtryffel. Ingredienser 1 banankaka bakad i brödformChokladtryffelkräm100 g mörk choklad1 dl grädde2 msk smör100 g mandelmassakaramellfärgSkär kakan i två delar
Värm ugnen till 200 °C. Smält smöret tillsammans med chokladen på låg värme i en kastrull, rör om. Vispa under tiden 4 st ägg tillsammans med 1,25 dl socker
Bananbakelse medvilda bär, chokladparfé ochsockerflarnAllra helst så skall du göra smördegen själv, det är det bästa, menär man osäker på resultatet kan man utan att behöva skämmasta till dessa färdiga smördegsplattor man hittar i frysdisken på detflesta livsmedelsbutiker
Kanske förs dina tankar till bananbakelser med glasyr. En petit choux, eller litet kålhuvud som det betyder på franska, är ett lätt litet bakverk som kan användas som skal till en mängd olika fyllningar
små lite böjda längder= bananbakelser, eller stora kransar. Du måste vara mycket noga med måtten. Smält matfettet, tillsätt det kokande vattnet och saltet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.