Som vanligt när jag bakar vill jag att det ska vara vetefritt, sockerfritt och komjölksfritt. Dessutom vill jag så klart att det ska smaka jättegott och gå snabbt att göra
Gluten- laktosfri- banan ochchokladkaka utan socker. Ingen av oss mår bra av för mycket socker och ibland kan det finnas fog för att hålla igen på sockerintaget
Forma chokladsmeten till en liten skål på en tallrik, och fyll den sedan med banansmeten. Forma chokladsmeten till en liten skål på en tallrik, och fyll den sedan med banansmeten
-) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Salta och peppra fisken. Blanda ihop grädde och philadelpiaosten i en skål, krydda med hackad basilika och lite salt och peppar
Valet föll då på en mörk chokladkaka med smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, med minttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Här har vi en banan och morotskaka som Joline bakade förra veckan. Ni vet hur saftigt det blir med både banan och rivna morötter i en kaka så dessa blev mer som små bakelser med den krämiga glasyren på
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.