Servera medpotatisen och ev grönsallad. Stick hål i potatisen och baka på en plåt i mitten av ugnen ca 40 min. 4 stora potatisar. 150 g varmrökt lax. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 stora potatisarLaxröra. 150 g varmrökt lax 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ask krasse
Ingredienser 2 tvättade potatisar à 150 g salt och peppar ½ + 1 msk rapsolja ½ msk dijonsenap 1 tsk honung ½ msk pressad citron 2 msk matlagningsyoghurt 150 g strimlad rökt lax 1 msk dill och gräslök Servera med
6 bakpotatisar 200 g getost 1 dl salladslök, skär i tunna skivor 2 msk chipotlechili frukt, finns torkad men går bra med krydda, hackas fint 2 msk smör 1 dl standardmjölk. 6 bakpotatisar
När vi ändå skulle äta bakadpotatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig
Och så en till bakadpotatis. bakpotatisar. Blanda ihop med creme fracihe, riven ost,hackad purjo. Skär ett kryss i potatisarna och klicka i persiljevitlökssmör
I Söndags åt vi bakadepotatisar till middag och även om varm nybakadpotatismed vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Supergod bakadpotatismed räkröra blev det idag. Gör ett snitt i bakpotatisarna och klicka i smör. Det bästa med att göra egna röror är att det är godare än dom köpta
Bakadpotatis är däremot något som vi inte riktigt är överens om i köket, frun väljer gärna en bakpotatis till köttbiten när det går medan herrn helst väjer för den bakade varianten
Fördela röran i bakpotatisarna. Smaka av med salt och peppar. Nagga bakpotatisen och baka i micron ca 10-15 minuter. 4 bakpotatisar. 200 g kallrökt lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.