Fast vi pratade om det flera gånger i affären och skulle påminna varandra. Jag och trollet hade en skön fredag, hon är fortfarande hostig och har varit hemma hela veckan
Lördag, solen skiner på en fantastiskt blå himmel och det är fortfarande förvånansvärt varmt ute. Mortla kardemummakärnorna och nötterna till grova bitar
Krydda med rosmarin, salt och peppar, lägg på citron, ringla på olja. Mixa bönorna med pressad citron, yoghurt, vitlök, salt och peppar efter din egen smak
När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis. Första maj idag och även om det blåser höst och regnar småspik har jag varit iväg och köpt ett par nya vårskor/sandaler i eftermiddags
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.