Då är det åter dags för jubileum här i vårt kök, det fjärde i raden. Inte riktigt klokt är det, redan 4 år har det gått sedan vi tog våra första staplande steg, slog upp portarna och bjöd in er till vårt kök
För att krångla lite extra körde jag köttet i sous vide-maskinen i fyra timmar i 56 grader. Kör i vakuumförslutare och lägg i sous vide i 56 grader i tre-fyra timmar. 6 stora potatisar (fast sort). 6 strån gräslök (för att det var det som fanns kvar efter påskmiddagarna. Det är ljust rosa och helt torrt (6 gram socker/liter) med en härlig frukt och liten bitterhet som påminner om blodgrape. 6 stora potatisar (fast sort). 6 strån gräslök (för att det var det som fanns kvar efter påskmiddagarna
Viktor Emanuel (II), Camillio de Cavour, Guiseppi Garibaldi är namnen på tre herrar som kom att ha avgörande betydelse för Italiens enande 1861. AntipastiBruschettaPrimo PiattoSpenattagliatelle med musslorSecondo PiattoSaltimboccaDolcePanna Cotta Bruschetta, 4 pers2 långa baguetter1/2 dl olivolja3 klyftor vitlök pressade (kan minskar, barnen tyckte att det var alldeles för starkt)6 tomater, som mixasSkiva bagetterna i 2 cm tjocka skivor och grilla i ugnen på båda sidor
I dag fyller bloggen 2 år, 2 år. Eller kanske 6. Tillsammans med kanske 6 koppar kaffe. 6. . Detta måste givetvis firas, och eftersom jag är ett cupcakesmonster av rang, som gärna ser att fyllningen är minst hälften av cupcaken i sig, så kommer härmed detta recept
Stek silverlök hårt i smör, baka möra i ugn, 160° ca 20 minuter. Som officiell Årets kock-bloggare ville jag laga Klas Lindbergs vinnarbiff på ett sätt som fungerar hemma
Göta-pepper vad tiden springer iväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Söndag 19 juni 2016. 20 juni, 2016 at 10. 06. 20 juni, 2016 at 20. Vår största och viktigaste fråga igår var vad vi skulle laga för gott för att fira att vår mat- och bakblogg Livsnjutarnas Gourmetkök fyllde 5 år
Häromdagen fyllde ju min bror år, självklar stod jag för maten. smörgåstårta och hamburgare, choklad muffins fyllda med chokladfyllning, serverad med hallon och vispad grädde
6 port. 6 skivor lövbiff. Tjocka revben i gräddsås 6 port. 6 skivor lövbiff. Ost. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
Ställ in i mitten av ugnen och tillaga i 45-60 minuter. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.