Jag började med att banka ut kycklingen lite. Jag brukar ta en zip-påse och öppna den med en kniv. Jag lägger sedan kycklingen inuti och bankar med en kavel tills den känns rätt
Idag har jag varit hemma med sjuka barn, eller ja, "på väg att bli friska barn" får man kanske säga. Har hunnit med ett träningspass nu på eftermiddagen, så himla skönt att träna hemma tycker jag, slippa dra iväg till ett gym, testa det om ni inte gjort det ännu, köp hem lite hantlar och en skivstång och kör, finns massor med program och hjälp att få på tex Youtube
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda. Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.