Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin
Om färskpotatisarna är stora så kan du dela dom i halvor, är dom små så behåller du dem hela. Du kan även smaksätta potatisarna med timjan, rosmarin eller vitlök
Att göra gratäng med rå färskpotatis är ingen idé. Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan
Gräddrostad färskpotatis. Ikväll åt vi något så himla gott till middag. Vi grillade högrev som vi "förkokt" till 44 grader ungefär, och åt gräddrostad färskpotatis till
Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba potatisarna och behåll skalet på. Skiva i ca fem mm tjocka skivor. Lägg potatisarna i en ugnsfast form, som oljats/smorts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.