Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
En Chardonnay med fruktig doft med fatkaraktär, ochmed inslag av ananas, melon, citrus och smör. Börja med att skrubba musslorna för att minimera risken för dålig smak
Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Det här är en spanskinspirerad variant av musslormed rökt paprika och vitlök. Jag gjorde det här på blåmusslor men det skulle nog bli lika minst lika bra med till exempel hjärtmusslor
Heta musslormed chorizo och vin. Steve håller på och meckar med värmepannan. Servera med bröd (i mitt fall lågkolhydratbröd), eller skit i brödet helt för såsen kan ätas direkt med sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.