När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléerna med ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Kryddor efter smak (salt kan man strunta i då man får den smaken ifrån baconet). Testade idag att göra lite annorlunda köttfärsbiffar motför vad vi brukar göra
Blanda valfri mängd färs med ett ägg eller två och en skvätt vispgrädde. Med hjälp av smörpappret viker man över den andra färshalvan så att den döljer osten
Blanda valfri mängd färs med ett ägg eller två och en skvätt vispgrädde. Med hjälp av smörpappret viker man över den andra färshalvan så att den döljer osten
Rulla sen ihop biffen med osten i mitten. Servera med sallad. Tag ca en msk med köttfärs och platta den i handen till ca 1 cm tjock skiva, lägg i 2 eller 3 bitar ost i mitten
Blanda allt utom bacon till en smet, forma bollar och platta dom lite lätt. De här köttfärsbiffarna är så goda och saftiga, är riktigt lyxiga som hamburgare också
Vira in varje filé i bacon och lägg i ugnsfast form. kycklingfiléer1 pkt bacon1 påse champinjonsoppa3 dl creme fraicheEn nypa svartpepparGör soppan enligt anvisning på påsen, men ta hälften så mycket vätska än vad som anges. 1 pkt bacon
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.