Både för att det är så gott och lätt att variera, men även för att det är lätt att göra extra många och ha i matlåda eller plocka fram en annan dag när man behöver ha maten snabbt fixad
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. morötter, rivna (ca 4 st). 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Sen förstår jag självklart att alla inte har samma målsättning som jag och tycker det ser konstigt (och ohälsosamt) ut när man är så deffad, men i och med att en del av det jag jobbar med är att coacha fitnesstävlande så kommer det dyka upp en hel del såna bilder på bloggen under året
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Häll ut degen direkt på smord plåt eller bakplåtspapper. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta påatt skållningen ska mogna över natten
I Frankrike finns en variant påbabaganoush som man där kallar för kaviar d’aubergine och man kan med fördel göra receptet nedan lite mer franskt genom att utesluta tahinin (sesampastan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.