Rör ner idetuppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Mazarinkaka. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
I med majen och låt detbli varmt. Laddar inför morgondagens festligheter med lite tv och filmikväll. Nu är nästa all julmat slut och iärlighetens namn är jag ganska less
Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får ni en smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Du som tempererar kommer att få choklad över, men detär svårare att temperera små mängder. Låt detsomblir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixatill så mycketsommöjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vimissar torsdagen och detär ju en dag somvi skruvar möbler
Häll vispgrädde och honung i en kastrull och ta av från plattan precisnärdetbörjar att koka. Gillar man inte kombon salt och choklad skippa saltet men testa för jag lovar det sätter liksom den där extra touchen som gör pajen så galet god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.