Ingredienser Portioner. 4 Rödlök 1 rödlök 2 msk rödvinsvinäger 1/2 tsk socker Bönröra 20 g persilja 380 g kokta vita bönor 1/2 dl olivolja 2 msk srirachasås salt Portabello 4 portabellasvampar 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1/2 dl blandade hackade örter salt peppar 2 avokador 8 skivor surdegsbröd 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I påskas hamnade den här helt underbara bönkrämen på bordet tillsammans med lammracks. Lite senare under dagen får ni receptet på Lammracksen, men själva bönkrämen förtjänar att testas till allt möjligt, så god som den är
Mixa ner chokladsåsen i bönkrämen och låt matbredaren gå tills du har en jämnt och fin smet. Jag kan lova att tårtan var precis lika god som den låter, det kan även min familj intyga som ätit den tillsammans med mig igår kväll och även idag
Grön bönkräm på crostini. Detta för att hinna med annat utan att göra av med all energi samt att jag nu byggt upp en stadig receptbank (detta märks tydligt av då besökarantalet ökar sakta men säkert trots att jag uppdaterar allt mer sällan)
Bred bönkrämen på smördegsflarnet och toppa med grönsaker och fetaost. Bönkräm. Nagga den med en gaffel. Häll bönorna i ett durkslag, skölj dem med kallt vatten och låt rinna av
Smält kokosoljan (+ chokladen om du använder det) och vispa ner i bönkrämen tillsammans med äggen. Eftersom jag har fullt upp med opponering inför examen så hinner jag tyvärr inte baka några egna muffins idag men jag tänkte ändå påminna er om ett av mina mer hälsosamma recept, nämligen bönbrowniemuffins
4 Soppa 500 g morötter 1 bakpotatis 1 gul lök 2 msk riven, färsk ingefära 1 tsk hackad, röd chili 1 msk olivolja 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl matlagningsgrädde salt och peppar 4 bröd (gärna bake off) Bönkräm 380 g kokta, vita bönor 1 vitlöksklyfta 2 msk olivolja 2 msk vatten Till servering 270 g tofu 1/2 påse salladslök (à 125 g) Lägg till i inköpslistan
Spritsa bönkrämen längst ena kanten, tvärs över zucchiniskivorna. bondbönor med skal. Lägg bondbönorna, riven ost, citronskal, mynta och olivolja i en mixerbunke och mixa med stavmixer till en jämn smet
Men det var inte det enklaste att ta sig dit – det var mer än en gång jag satt med tidtabeller över pendeltåg, bussar och båtar för att räkna ut om det skulle vara möjligt och mödan värt att transportera sig dit och hem från Stockholm
Choritzo medbönkräm. Mood Stockholm är huvudstadens nyaste galleria med ledorden ”shopping beyond shopping” och ”handla mer, lev längre” och fyller ett helt kvarter av lyx och flärd mellan Regeringsgatan och Norrlandsgatan ett stenkast från NK
Och för att svalka ner alla tydliga smaker, en vit bönkräm. Jag fyllde den stora Toskanska slaktarskålen med råvaror, paket och vin och flyttade ut skärbrädan, kniven och diverse fat till trädgården och den gamla utomhusgrillen i tegel
Mifú går att ersätta in princip vilket protein som helst med men denna gång slängde jag ihop en extremt snabb version av en chili som serverades tillsammans med lime och bönkräm, receptet på bönkrämen hittar ni här
Nu till maten, igår gjorde jag kyckling och grönsaker med salsa och bönkräm. Bönkräm. Det är ju galet kul att få vara med och bygga upp en helt ny butik, allt blir så fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.