Koka upp grädde, honung och saffran. Hetta upp vinet utan att det börjar sjuda. ) och spetsat med Xanté blir det en perfekt välkomstdrink på adventsminglet
Den värmde gott efter en förmiddag i snön och då menar jag bokstavligen i snön eftersom jag och min son V åkte om och om igen på rumpan på en iskana i pulkabacken
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Egentligen kan man ta vad man har hemma och slänga ner i grytan. använda linser, och istället för syltlök kan man ta pickles, smörgåsgurka eller någon annan inläggning
Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Mycket krämigt ochgott. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Häll i grädden och låt soppan koka upp på nytt. Hetta upp en panna med olivolja. Min semester är nu över och jag har lämnat varma Miami för ett kallare men ändå underbara Borås
Den här soppan är en gammal favorit hos oss, den är så enkel att göra och smakar underbart gott. Om man har vitt vin är det jättegott att hälla i en liten skvätt av det
Idag gjorde jag torsk i ugn med smak av tomat och purjolök till middag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.