Kladdkaka. Sätt ugnen på 160°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Ingredienser Portioner. 10-12 bitar 150 g smör 3 ägg (medium storlek) 3 dl strösocker (3 dl motsvarar ca 270 g) 1 3/4 dl vetemjöl (1 3/4 dl motsvarar ca 105 g) 1 1/4 dl kakao (1 1/4 dl motsvarar ca 50 g) 1/2 msk vaniljsocker 2 krm salt smör till formen mjöl till formen Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Intima utomhuskonserter med några av Sveriges bästa artister. Stålboms har precis gett ut en kokbok, där besökande artister och konditoriet delar med sig av sina bästa recept
Världens bästa kladdkaka alltså. Den här kladdkakan har vi gjort hemma ända sen jag var liten. uppskrivet i mammas Vår kokbok längst bak, håller pärmen på att lossna för att vi har kikat på den här sidan så många gånger
Världens bästa kladdkakor. En bok med den titeln kan man ju liksom inte bara passera utan vidare. Bara framsidan gör ju att man känner att den tillhör kategorin "måste ha"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.