Bären är intensivtfriska, mycket smakrika och otroligt vackra med sitt blåsvarta skimmer. Vårt björnbärssnår iträdgårdendignari år, liksom förra året, av bär
Jag är helt galen i bär, och det har gått i arv till dottern. Jag har aldrig sett någon som kan proppa isig bär som den ungen, fast, å andra sidan, det finns ju det som är sämre att äta än bär
Lägg upp nötblandningeni glasen, klickaigräddblandningen och toppa med bären. Det är väldigtpraktiskt att ha små barnhänder som kan hitta alla trädgårdens bär och plocka dem
Har massor med smultron, blåbär och jordgubbar iträdgården just nu och vi äter varje dag. Det är ju alltid gott att göra en smothie av färska bär, fast den blir förstås intelika kall och god som när man använder frysta bär
Salta och peppra dem och stek dem tillfin färg. Lägg dem sedan i en ugnsform. Vispaihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar och koka ihop
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Varva potatis och köttfärssås i en smord ugnsform. Avsluta med potatis. 5 dl chilisås. 12 st vitlöksklyftor. 11 kg potatis. 12 dl matlagningsgrädde. 5 dl riven ost. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihopi 15 minuter. 1Skala och skivapotatisen tunt. 1Vispaihop färskost och grädde, och häll i formen. Strö över ost och gratineratillspotatisen är mjuk, ca 1 timme
Ingredienser. Instruktioner. Vispa ägg och sötströ riktigtfluffigt. Det tar tid, så ha tålamod. Blanda ihop mandel mjöl, kokos mjöl, bakpulver, salt, vaniljpulver och kakao i en bunke
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigttidskrävande och pillrigt så det är intealltidtidenfinns att fixa med sådant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.