Nu vad det dags att damma av det här gamla receptet, en enkel men underbart god efterrätt och efter vi smaskat i oss denna godsak (jag gjorde min enligt lchf), gav mamsen den lyriskt tummen upp och tyckte minsann att det här vad ett tips till alla er som vill ha ett oemotståndligt avslut till nyår
En spännande inledning på helgen. Syster yster skickar ett recept, som bara MÅSTE provas. Grönsaksodlaren är en bra påhejare, när något nytt är på gång
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Så då var det dags för ett nytt år igen. Nytt år nya möjligheter, alltid lika inspirerande. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
Vilken kväll det blev igår,. jag var helt slut när jag väl landade hemma. -). Vad vi gjorde, jo jag var med ungarna på badhuset, har inte varit där på flera år
För där i början var LCHF en ny diet för mig som senare skulle bli en livsstil. Så här såg mina rutiner ut från början, jag behövde mellanmål i början av min viktminskning för att sakta vänja av mig med mina gamla dåliga matvanor som jag hade förut, då jag åt konstant mellan alla måltider
Vilken mysig Valborg vi hade trots regn o rusk. Efter Powerstepen åkte jag hem o piffade lite, vi hade bestämt att vi skulle ses lite tidigare för att det inte skulle bli så sent som det lätt kan bli när tiden rinner iväg när man har trevligt, eftersom vi skulle på Lisas 40-års fest på matstudion dagen efter
6 dishes from last of February/beginning of Mars. Tänkte vi kunde fira att det är fredag med god mat som är lätt att göra (är vegetariskt) och så himla supergott
och den är avslutad. Sista kapitlet i min lilla följetång. Hoppas jag. I den senaste bilagan LCHF från Expressen har min fullständiga bloggadress publicerats och det nämns att man kan hitta flera recept med kålrabbi på min blogg
Jag tjongade i syltlökarna från början och det gick fint. Långkok ger fantastiskt god mat. Hittills har jag bara gjort det på helger, då man är hemma hela dagen och kan låta ha en gryta puttrande på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.