snabb avokadopasta med chili, citron och vitlök. Trötta på julmat. I hear ya. Här kommer därför något heeeelt annat, en avokadopasta som med bara ett gräddbyte lätt veganiseras och som dessutom lagas på typ 10 minuter
1. Avokadokräm. Tvätta lime och citron. Riv skal och pressa ur saft. Lägg hälften av basilikan i en mixer tillsammans med avokado, lime, citron, finhackad vitlök och olivolja
Här är en riktigt vårig variant på den finska avokadopastan som jag gjorde för någon månad sedan. Jag har fullt upp med trädgården nu om dagarna och håller äntligen på att bli klar med mitt nya trädgårdsland där den stenhårda skånska leran (som inledningsvis av arbetet fick en traktor att stegra och spräcka sin fläktrem) nu faktiskt börjar bli riktigt fin odlingsmylla
Nu har jag äntligen ätit den där avokadopastan "alla" i Finland ätit och pratat om sedan i höstas. När min syster skulle köpa pecorino-ost i Helsingfors frågade expediten direkt om osten var till "den där avokadopastan", vilket den var, eftersom min syster skulle bjuda mig på det
Att en av veckans stora snackisar har varit Guido Barillas vanvettiga uttalande om varför han inte kunde tänka sig att använda homosexuella par i sin reklam har ni väl knappast missat
På något magiskt vis kommer ju alltid den där vardagen tillbaka efter ledigheten och sista söndagen innan den där första arbetsdagen på länge brukar kännas så tung, så tung
Att en av veckans stora snackisar har varit Guido Barillas vanvettiga uttalande om varför han inte kunde tänka sig att använda homosexuella par i sin reklam har ni väl knappast missat
1. Avokadokräm. Tvätta lime och citron. Riv skal och pressa ur saft. Lägg hälften av basilikan i en mixer tillsammans med avokado, lime, citron, finhackad vitlök och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.