Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Dela och gröp ur avokadon. Mosa avokadoköttet. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Ta försiktigt ur kärnan och släng den, skala sedan avokadonoch släng även skalet. Skär försiktigt runt avokadon tills du når kärnan, låt sedan kniven glida runt hela kärnan
Tillsätt karamellfärg och vispa till jämnrosa marängsmet. Stäng av ugnen och låt marängen kallna. Blanda jordgubbar, strösocker och vaniljsocker i en liten kastrull eller värmetålig skål
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.