Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 13 mozzarellaostar a 125 g. 1Salt och nymalen svartpeppar. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaterna ochmozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
Blanda övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar. 1 avokado tärnad. Grilla brödskivorna i 250 grader på ett galler i övre delen av ugnen eller stek dem gyllenbruna i en stekpanna
Dela och gröp ur avokadon. Mosa avokadoköttet. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Ta försiktigt ur kärnan och släng den, skala sedan avokadonoch släng även skalet. Skär försiktigt runt avokadon tills du når kärnan, låt sedan kniven glida runt hela kärnan
Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja
salta och peppra efter smak (jag var lite försiktig så var inte rädd för att salta). blanda ihop mandelmjöl och broccoli och salta och peppra efter smak
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.