Halvera avokadon, ta bort kärna och skal. Häll lite citronsaft över avokadon så att den inte mörknar. Blanda ihop pesto och crème fraiche och smaka av med salt och peppar
Dekorera medlax, avokado, paprikakräm, skivad tomat och gräslök. Att det blev just laxochavokado till Najnis ostvåfflor beror helt enkelt på att jag råkade ha dessa ingredienser hemma efter midsommarfirandet
Två gånger under den gågna helgen har vi frossat på sallad toppad medkallröktlaxochavokado. Ett alternativ är att blanda en citrondressing med olivolja, pressad citron, fransk senap, salt och peppar och riva pepparroten lite grövre, separat över laxen
Servera förslagsvis med pressad potatis och wokgrönsaker. Häromdagen gjorde jag ett laxrecept där jag hämtade inspiration från lite olika recept, resultatet blev jättegott och kan rekommenderas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.