Tänk på att inte låta grädden koka utan den ska bara värmas upp. Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Mumsiga var det iallafall, både med och utan pärlsocker. Eftersom man inte har några längre sovmornar här hemma nuför tiden, satte jag och Vincent en bulldeg tidigt så de kunde vara klara till fikat
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
utan väldans smidigt attha allt färdigt när gästerna väntar. Men lemon curdkrämen, chokladsåsen, jordgubbarna och melonen njöt jag sannerligen av så jag blev ju inte utan dessert på något vis
Kan inte annat än att älska stället. Hur har din varit. Brunch. Urban Deli. Say no more. Bland kuddar och lastpallar, intog vi en lång brunch utomhus på Urban Deli i Sickla
Jag har ingen pekpinne hängande över mig utan lever och äter efter hur jag känner mig och mår. Det har varit en stor efterfrågan efter ett blogg-inlägg om vad som är bra attha hemma i skafferiet för att enklast kunna hänga med i mina recept
Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Har du inte tid att stå i köket och mecka med desserten har Fia som driver bloggen Frufe lösningen. Med Påsken som kommer om mindre än en vecka är det verkligen dags att planera maten och dessertbordet
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. Stek kyckling, bacon och svamp i en stekpanna under omrörning ca 5 min utan extra matfett. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Här läser du mer om min och Martinas bok, Giftfri, ett rent liv utan tillsatser. Om du vill kan du smaksätta direkt när du gör den, om du vet att du bara kommer att använda den till exemplevis smoothies kan du ha i ingefära, vanilj, kanel eller liknande för att ”hotta till den lite”
Lägg upp i burk med välslutande lock och förvara i kylskåp ett par dagar. Både att bre på en macka, toppa sin sallad eller en kokt ägghalva med eller rulla in en ostbit i
Man kan äta dem precis som de är utan tillbehör sen är det klart att som med det mesta så är de som allra godast när de är helt nygräddade och precis vända i sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.