2,5 år
sedan knipsade jag av en liten, liten gren av Olovs fikus och satte i vatten så den fick rötter och sedan satte jag den i en barnmatsburk med lite jord. Där har den sedan växt i en slags lera/sump i 2 år, den har alltså haft ca halva burken fylld med jord och sedan har jag fyllt upp med vatten nästan till toppen. Låter galet men resultatet visar ju sig självt, haha!
Tryck ner russinilussekatterna och pensla dem med ett uppvispat ägg. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet ikastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Du ska kunna vända skålenupp och ner utan att maränger rinner. Koka upp blåbär och strösocker ien kastrull, mossa bären och om du vill ha enfin kräm får du sila bort skal och ev kärnor ( om du använder andra bär än blåbär )
När vi la viuppbilden på Instagram var flera som kommenteradeatt grytan inte får glömmas bort, så vi tänkte att det kanske är tid för enlitenpåminnelse
Dela uppsmeteni de tre bakformarna. Den här tårtan är att dö för och enlitenbit mättar ävenden omättbara som aldrig tycker något kan bli för mäktigt (läs mig)
Koka uppvatten, salt, strösocker, guinnes och dill och låt koka i några minuter. Klicka över vitlökssmöret på humrar och klor och gratinera högt uppiugneni ca fem min, men bara tills smöret smält och fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.