Det ända som ska läggas tilli receptet om du villatt Dumlekakorna ska se ut och smaka som mina är en skiva Noblesse Orginal som ska läggas på kakan medans den är varm
Så möjligheterna är oändligaoch om man inte har obegränsat medtid, så är det bara att fråga sig själv vad man vill ha ut av besöket och sen hålla sigtill ett eller ett par områden
Servera soppan med bröd. Rör om tills osten smält. Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Dra bort papperet (pensla medlite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Jag ska försöka sätta igångmed det baket snart och frysa in en massa lussekatter. För att få ut det mesta av saffranssmaken så blanda den gärna medlitelitespritinnan
Vispa upp ägget för penslingmed en skvätt vattenoch en nypa salt. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Köttfärslimpa är perfekt att förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vidtillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Attiblandblir det katastrof, rakt ner i soporna ochiblandblir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" ochi helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag tillochmed hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Om du serverar den som huvudrätt är det gott att servera den med ett grovt, mjukt bröd. Garnera eventuellt innanserveringenmedlitefinhackadpaprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.