Dessa kan du odla hela året, så att du alltid har lite grönt och gott hemma. Vilket härligt vårtecken, grönska på fönsterkarmen, fylld med mineraler att skörda
Nu kommer det mer tankar kring chili och tack Santa Maria för att ni sponsrar bloggen även idag. Som bekant är jag ganska mycket för att fuska, och pallar inte fler moment än nödvändigt
Såhär på höstkanten när det är mörkt och man inte har så mycket ork att stå vid spisen hela tiden samtidigt som man gärna vill äta bra mat så att man får lite energi kan vi passa på att lyfta upp vår favorit-chiligryta igen
Det tyckte jag var en bra idé eftersom allt som serveras ur gryta är väldigt socialt, och samtidigt är det lite som terapi att ha någonting puttrande på spisen i flera timmar
Det innebär att jag använder feferoni istälet för att gå och köpa färsk chili, jag använder upp den kokta potatisen som låg i kylen och skräpade, jag använde upp champinjonerna innan de blev dåliga och jag använde mig av bara en burk tomater istället för att gå och köpa så jag hade två st
Så, jag har helt enkelt gjort så att jag börjat odla egen chili. Jag har hellre på mycket chili på maten och får bra hetta den vägen, detta uppskattas också av matgäster som inte är inne på sådär kanonstark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.