och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
En god sensommarpaj attnjutaav i en fortfarande solig trädgård eller balkong. Har vaknat upp sent om sider till en solig lördag, efter en härlig fredag med god fredagsfika, lång cykleltur och sist men inte minst - en fantastiskt rolig kväll med en hel drös roliga, sköna kvinnor som alla samlats för att umgås med Erika som ska gifta sig om några veckor
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha
Så passa på attnjutaav alla färger och smaker som finns i ett överflöd just nu. Smör och bearnaisesås blev det förstås också en hel del av, hade turen att bara jobba på bra restauranger med riktig mat
Låt en bit i början av filén vara utan smet så det blir lättare att rulla ihop den. Jag tog mig friheten och skrev förra veckans recept som det "kunde tänkas ha gjorts" inte helt korrekt med andra ord, även om jag är övertygad om att det skulle smaka helt suveränt
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna dela mitt intresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippa IBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara avatt äta artriktig kost
Nu när vi har julledigt passar vi på att ta sovmorgon vilket resulterar i sena frukostar. På nyårsmenyn blir det tapas och jag tror att det kommer att bli väldigt gott och smarrigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.