19 månader
åkte jag och Daniel till jobbet båda två och där gick startskottet för en helt ny vardag här hemma. Med ett barn på förskolan, multipliceras vardagspusslet många gånger om.
Smält blockchoklad ochvattenoch rör i. ) Hur du än dekorerar går det nu finfint att antingen äta upp tårtan direkt, eller spara den i frysen tills gästerna kommer
Blanda en glasyr av florsocker ochvatten. Florsocker blandat i Vatten. Vispa ägg och socker. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
De vill vara stilla. Anyway, jag bestämde mig för att riva osten och blanda den med lammfärsen, tänkte att saganakin är hårdare än fetaosten som lätt smälter ur färsen
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Vare sig du vill eller inte gör hösten sitt intåg i vårt vackra land och det känns lockande att ställa fram mer "rejäl" och värmande mat på bordet igen
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Salt och peppar. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Salt och peppar. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.