Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Men så gick tiden, och jag har en tendens att glömma sådant som går dåligt i livet, om jag bara ger det tid (det är egentligen en styrka om man tänker efter
De har nu börjat mogna så smått och som vanligt har jag fullt sjå med att ta hand om fallfrukten. De är alla tre höst och vinteräpplen som går riktigt bra att lagra
När man blötlägger nötter och fröer väcks de till liv och från attha varit torkade (sovande) så blir de levande och fulla med energi och livskraft – levande föda
Att få till ett bra hembakat hamburgerbröd är inte alltid lätt. Genom att använda en större mängd jäst och en varmare degvätska så jäser brödet snabbare, men baksidan med detta är att brödet ofta blir helt karaktärslöst och får en tråkig jästbismak
Jag tycker nämligen att maräng skall vara lite segt. Jag har verkligen börjat tycka om maräng. Mins syster lagade igen, se här, VÄRLDENSbästa chokomäräng
Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Ta pannan från plattan och rör i brödsmulor och de hackade aprikoserna. För vem vet bäst hur en kalkon ska fyllas och tillagas för att bli saftig om inte bästa Jamie Oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.