Under den långsamma nedsvalningenpågårnämligenviktiga processer med enzymer i mjölet. Dessutom full med härliga frön ochriktigt lätt att baka om du har en degblandare ochlite tålamod att vänta påattskållningen ska mogna över natten
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatisoch njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligtmina smaklökar var de för söta
I alla fall är det så att Raggmunk är utnämndtill Östergötlands landskapsrätt. Åh vad jag älskade raggmunkar med en klick smör och med lingonsyltutrördi grädde
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag har berört ämnet lite granna tidigarei ett frågor- & svar inlägg men tar gärna upp det lite mer mångfascetterat ochutförligt ty det är ju alltid kul att få folk attjoina den gröna sidan mer och mer
Men som sagt, det var visstiKungsladugård, Majorna, bara ett stenkast härifrån, de första odlingarna av rabarbern iSverige fanns, så jag gissar det är därför de trivs så bra här pågården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.