God långfredagpå er. Självklart hederliga klassiska våfflor gjorda på smör och mjöl. Rör samman vattnet, mjölet, mjölken och bakpulvret till en slät smet
K. l. a. d. k. o. r. t. f. i. ä. e. n. s. g. m. 1. 4. b. u. 2. 0. 5. ,. 9. E. j. c. h. v. p. å. T. G. 6. ö. 3. (. ). U. *. S. y. R. B. H. 7. L. w. I. V. /. -. 8. A. D. C. P. O. M. E f
Bara bre ut på hela degplattan. Jag önskar att min trädgård var full av äpplen men den är så tom så att den nästan ekar, jag suktar istället efter grannens äpplen (de som inte ens vill ha äpplen, var är rättvisan
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs pårestaurang Allé för att lära mig mera
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Ni har väl inte missat att det är kladdkakans dag imorgon. Kom ihåg att man aldrig ska ha bakpulver i kladdkaka, för då blir den inte så där härligt kladdig
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Det bästa är om man förbereder den dagen innan så att den hinner frysa. Eftersom den är så god och för att den är min favorit tårta så tänkte jag dela med mig av receptet och hur ni kan göra den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.