Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Ta upp degen och knåda lite lätt ihop degen, tillsätt mer mjöl om det behövs. Pensla bullarna med uppvispad ägg och strö på pärlsocker och eventuellt mandelspån
tills bullarna är gyllenbruna och smuldegen fått lite färg. så du får ett hål för vaniljkrämen. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela den i önskat antal bitar
Tryck ner russin i lussekatternaoch pensla dem med ett uppvispat ägg. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.