Jag tycker att en Tigerkaka ska vara saftig och en aningens lite kladdig i mitten. Nog pratat om det, här kommer receptet på världens godaste tigerkaka
Tryck ner russin i lussekatterna och pensla dem med ett uppvispat ägg. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Kanske är det ovanstående kaka, eller någon av alla de andra bakverk jag provsmakat och bakat under tiden för trädgårdscafeet som fick jeanstyget att kännas extra tight
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Blanda i de torra ingredienserna. är egentligen inte det jag är bäst på, men vi får en del förfrågningar om just sockerfria bakverk från en del av våra gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.