Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. Ja, det var för den här godsaken jag utsatte mig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
Det blev en lite längre paus än jag hade tänkt mig för bloggen men nu är jag tillbaka och har dessutom hunnit med att bli mamma under tiden till en liten bebistjej som har fått namnet Felicia och är världens sötaste =) Hon skulle egentligen ha kommit i början av maj men hon hade lite bråttom ut och kom redan i början av april men klarade sig bra från början och har inte behövt någon hjälp med andning/värme
utan väldans smidigt attha allt färdigt när gästerna väntar. Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Kan inte annat än att älska stället. Hur har din varit. Brunch. Urban Deli. Say no more. Bland kuddar och lastpallar, intog vi en lång brunch utomhus på Urban Deli i Sickla
Istället har honung många andra fördelar eftersom den innehåller massor av nyttigheter som har fungerat som läkemedel och stärkande tillskott sedan långt tillbaka i tiden
Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Fräs den finhackadeschalottenlöken försiktigt i smör, så att den mjuknar. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Har du inte tid att stå i köket och mecka med desserten har Fia som driver bloggen Frufe lösningen. Med Påsken som kommer om mindre än en vecka är det verkligen dags att planera maten och dessertbordet
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
Om du vill kan du smaksätta direkt när du gör den, om du vet att du bara kommer att använda den till exemplevis smoothies kan du ha i ingefära, vanilj, kanel eller liknande för att ”hotta till den lite”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.