en avec , som Weronica så riktigt kallade dessa, när hon skrev om dem. En av de första bloggar jag började läsa och aktivt följa, skrevs av Weronica, som nu sedan några år skriver här
Som det här enkla men goda surdegsbrödet. }SURDEGSBRÖD MED ANIS OCH FÄNKÅL, två bröd (eller ett stort och 12 riktigt små)Dag 1, kväll100 g rågsurdegsgrund100 g rågmjöl200 g ljummet vattenBlanda i en skål, täck med plastfolie och låt stå framme över natten. 100 g rågsurdegsgrund
Lördagen gick i surdegens tecken. Jag hade mer surdeg, och lite annorlunda jästider. Barnen önskade sig hamburgare, och då bakade jag egna hamburgerbröd - med surdeg förstås
Jag är sur. Man blir mer sur i kroppen av stress. Och jag känner direkt att jag börjar bli sur. Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, som jag faktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma när jag testade PH-värdet med PH-stickor
Gröp ur en hel passionsfrukt i en shaker. Se till att få med så mycket fruktkött som möjligt. Tillsätt vaniljvodka, passionsfruktslikör, limejuice och sockerlag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.