Mums säger jag om den japanska rätten Yakiniku. Härliga fräscha smaker och nu på sommaren tycker jag att det passar utmärkt med ett glas matigt rosé i glaset
Idag plockar jag fram en flaska som stått länge i skafferiet. Nämligen en flaska Sherry som min Farmor gjorde i september 1995 – alltså för snart 24 år sedan
24 Apr. 15. 00. Twitter. Facebook. Asiatisk biff med glasnudlar. 0kommentarer. En ytterst snabb- och lättlagad middag, men se till att gömma de vita dukarna
Jag älskar fisk i alla former, det har ni antagligen redan upptäckt. Förmodligen har jag ett alldeles omättligt behov av Omega 3, för jag verkar aldrig få nog, jag skulle kunna äta fisk dagligen
Förberedelser. Ingredienser framme, Vattenkokaren klar, Stor stekpanna, hög värme. 1. Torrosta cashewnötterna, solroskärnorna och sesamfröna i stekpannan och skaka om den regelbundet tills alltihop har fått fin färg, häll dem sedan i en skål, ställ tillbaka stekpannan på plattan och vrid upp värmen till högsta
Skär lövbiffen i strimlor. Ansa purjolöken och skär den i strimlor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.